Para eliminar a túa conta do noso sitio web terás que seguir os seguintes pasos:
1. Envía o teu correo electrónico no seguinte formulario.
2. Enviarase un correo electrónico de confirmación, debes facer clic no botón/ligazón de confirmación do correo electrónico.
3. A túa conta e os datos persoais serán eliminados/anónimos.







